Ulasan mengenai Brilliance SF

 • Yuliana
  Ini adalah kali pertama saya memesan Brillanz sf. Saya hanya menggunakannya selama seminggu. Sangat gembira dengan pembelian tersebut. Sebelum wajah kelihatan bosan dan letih, semuanya kini sudah berubah! Semasa mereka bekerja, mereka melihat bahawa saya kelihatan lebih bahagia dan lebih cantik. Saya rasa ia. Saya sebenarnya berasa lebih selamat dan menarik. Semuanya berkat krim ini.
  Brilliance SF
 • Dewi
  Saya percaya bahawa krim ini adalah produk terbaik untuk semua wanita yang ingin menjaga wajah mereka awet muda atau yang ingin mengembalikan keremajaan itu. Saya telah menggunakan Brilliance SF selama hampir enam bulan. Dari pengalaman saya sendiri, saya yakin bahawa krim ini melicinkan kedutan dan memperbaiki kulit yang rosak. Mengesyorkan!
  Brilliance SF
 • Siska
  Saya belajar tentang kecemerlangan dari rakan saya. Saya perhatikan bahawa dalam masa yang singkat dia kelihatan jauh lebih baik, atau lebih muda. Saya yakin itu botox atau semacamnya. Dia bertanya, mengatakan dia telah menjumpai krim super baru. Oleh itu, saya memutuskan untuk mencubanya juga. Seorang rakan tidak mengelirukan, krim sf cemerlang ini adalah penemuan sebenar!
  Brilliance SF
 • Putri
  Produk yang berkesan dengan harga yang berpatutan. Saya perhatikan hasilnya selepas permohonan pertama. Melembapkan dan menyuburkan kulit dengan segera. Setelah menggunakan Brillanz sf setiap hari selama beberapa minggu, kerutan mendalam di dahi dan pipi telah hilang. Juga, saya mempunyai wajah yang ekspresif di wajah saya, dan sekarang nadanya lebih lembut dan menarik!
  Brilliance SF
 • Rika
  Lingkaran gelap di bawah mata hilang, kulit menjadi halus seperti sutera. Ini bukan kali pertama saya memesan krim SF cemerlang ini. Produk berkualiti, sangat berkesan. Saya sangat gembira kerana komposisi dibuat dari bahan semula jadi! Hari ini saya membuat pesanan kedua, saya menantikan penghantaran).
  Brilliance SF
Penilaian pengguna Brilliance SF
4.7
11