Pengalaman penggunaan Brilliance SF

sebelum dan selepas menggunakan krim anti penuaan Brilliance SF - pengalaman peribadi

Snezana, Riga.

Helo semua! Hari ini saya memutuskan untuk memberikan ulasan mengenai bagaimana saya dapat mengubah diri saya dengan cepat dan membuka halaman baru dalam hidup saya. Krim muka anti penuaan membantu saya dengan ini. Dalam ulasan saya, saya akan memberitahu anda tentang pengalaman peribadi saya, jenis alat apa, bagaimana saya menggunakannya, saya akan menunjukkan foto saya sebelum dan sesudahnya.

Brilliance SF - Sebab untuk Menggunakan

Kisah cetek. Anak-anak membesar, saya bertambah tua dan suami pergi ke tempat lain, muda dan cantik. Saya adalah orang yang sangat optimis, sebab itulah saya tidak berkabung lama dan memutuskan untuk menggunakan masa lapang untuk keuntungan saya. Saya pergi membeli-belah, mengambil almari pakaian moden dan bergaya baru, pergi ke salon kecantikan, bertemu dengan rakan. . . Dia menyukai semua perkara "baru" tentang saya, tetapi bukan wajah saya. Dia berkata saya kelihatan 10-15 tahun lebih tua. . . Saya bergegas ke juru kecantikan untuk mendapatkan nasihat.

Saya secara kategorinya menentang suntikan botox dan prosedur serupa yang lain. Jurusolek itu mengesyorkan krim anti penuaan Brilliance SF. Dia mengatakan bahawa di negara kita ini adalah ubat yang benar-benar baru dalam dunia kecantikan dan kesihatan, tetapi ia sudah sangat popular di banyak negara Eropah. Ia dibuat dari bahan semula jadi, tidak menyebabkan kesan sampingan dan alergi, sedangkan ia sangat berkesan dalam memerangi perubahan kulit yang berkaitan dengan usia, seperti yang dibuktikan oleh ujian klinikal dan ulasan pengguna. Oleh itu, saya memutuskan untuk mencuba krim ini. Foto pertama adalah wajah saya sebelum saya menggunakannya.

Krim anti-penuaan - aplikasi, aplikasi

Seperti yang telah saya ketahui, Brilliance SF terutama adalah pemulihan sel-sel kulit di wajah kerana keremajaan berlaku. Bahan-bahan semula jadi - vitamin C dan protein gandum - benar-benar menarik perhatian saya ketika mendengar tentang sifat ajaib mereka dari segi kecantikan kulit dan awet muda. Selain itu, ia mengandungi vitamin E untuk penghidratan dan pemakanan.

Peremajaan wajah di rumah - hasil penggunaan krim anti-penuaan Brilliance SF

Pembungkusan memberitahu anda cara menggunakan krim - sama seperti krim muka biasa. Pengilang hanya mengesyorkan menggunakan krim dengan gerakan urut lembut supaya kesannya berkesan dan secepat mungkin. Saya memulakan Brilliance SF dua kali sehari (pagi dan petang) setiap hari. Saya suka krim dari aplikasi pertama. Tekstur tanpa berat yang sangat ringan, mudah disapu pada wajah, cepat diserap, tidak meninggalkan lapisan berminyak. Menjadikan kulit lembut dan lembut, sangat lembut. Melegakan kegatalan, kekeringan dan memperbaiki warna kulit.

Peremajaan Kulit Muka - Hasil Penggunaan Brilliance SF

Saya 100% berpuas hati dengan hasilnya. Setelah tiga bulan penggunaan sehari-hari, keriput tidak lagi terlihat seperti sebelumnya (hasil penggunaan pada foto kedua). Muka kelihatan lebih muda. Tiada alahan, kesan sampingan, dll.

Saya baru-baru ini bertemu dengan seorang rakan. Dia sangat terkejut bagaimana saya memperoleh keputusan seperti itu dengan hanya satu krim. Saya juga berjumpa dengan seorang lelaki. Dia lebih muda dari saya, tetapi dia seronok, menarik, dan sekarang saya tidak mempunyai masa untuk bosan. Hubungannya sangat baik. Sekiranya saya seperti sebelumnya, dia tidak akan memandang saya. Terima kasih banyak kepada Brilliance SF kerana memberikan kehidupan baru kepada saya.

Saya mengesyorkan krim ini kepada semua gadis dan wanita sebagai kaedah yang berkesan dan selamat untuk penjagaan wajah dan kulit awet muda setiap hari!