Arahan penggunaan Brilliance SF

Brilliance SF - ciri dan maklumat umum

Jenis produk dan bentuk pelepasan: krim anti-penuaan dalam balang

Tujuan: Peremajaan kulit wajah, mata, leher dan décolleté

Bahan utama: vitamin C, vitamin E, protein gandum

Brilliance SF adalah krim anti-penuaan serbaguna. Untuk kanak-kanak perempuan dan wanita berumur 18 tahun ke atas. Krim berkesan melicinkan kedutan yang paling dalam, menghilangkan lingkaran hitam di bawah mata, menghilangkan tanda-tanda keletihan dan tanda-tanda penuaan pada wajah dan meratakan nada. Penggunaan harian tidak menyebabkan alahan dan kesan sampingan yang lain.

Maklumat berguna! Krim ini dibuat menggunakan bioteknologi moden dan pengetahuan saintis antarabangsa dalam bidang kecantikan dan kesihatan. Brilliance SF adalah formula yang dipatenkan yang terbuat dari bahan semula jadi dan selamat. Mempunyai tanda FDA Amerika, yang mengesahkan kualiti pemprosesan yang tinggi.

Pek berisi krim mengandungi arahan terperinci - maklumat umum mengenai produk dan pengeluarnya, cara menggunakannya untuk keberkesanan terbaik dan secepat mungkin, arahan penggunaan, kemungkinan kontraindikasi.

Awas, berhati-hati! Brilliance SF yang asli tidak terdapat di Indonesia. Anda hanya boleh membeli secara dalam talian - mengikut pesanan terus dari pengilang. Penghantaran ke alamat adalah sah.

Krim muka anti-penuaan - kawasan aplikasi:

  • kedutan usia yang mendalam
  • meniru kedutan
  • kulit lembut yang longgar
  • lingkaran hitam di bawah mata
  • warna kelabu yang letih
  • tempat umur
  • Kekeringan, sesak

Brilliance SF Creme adalah produk sejagat untuk penjagaan kulit harian. Berkesan terhadap perubahan berkaitan dengan usia, melicinkan kedutan, memberikan keanjalan dan mengangkat oval wajah. Penggunaannya tidak kurang rasional untuk kulit muda. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pertama, menghilangkan garis ekspresi di dahi, di sudut mata dan di kawasan segitiga nasolabial.

Di samping itu, kacamata anti penuaan Brilliance SF segera menyamakan nada dan menjadikan kulit licin dan halus. Boleh digunakan sebagai asas solek atau sendiri.

cara mengaplikasikan Brilliance SF Creme dengan betul untuk melicinkan kedutan di wajah

Kulit licin dan wajah cantik tanpa keriput - cara membuat Brilliance SF

terpakai

Agar krim paling berkesan dan hasil penggunaannya dapat dirasakan dalam waktu sesingkat mungkin, pengeluar mengesyorkan agar krim tersebut digunakan dengan urutan ringan. Dalam foto, anak panah menunjukkan garis utama pergerakan urut. Berkat aplikasi ini, kesan Brilliance SF meningkat berkali-kali dan hasil yang dapat dilihat dapat dirasakan setelah minggu pertama penggunaan.

Brilliance SF harus digunakan dua kali sehari, pagi dan petang. Sapukan hanya pada kulit yang bersih. Sebilangan kecil ukuran krim kacang cukup untuk setiap penggunaan.

Maklumat berguna. Krim anti-penuaan Brilliance SF untuk peremajaan wajah, melicinkan kedutan dan pencegahan tanda-tanda penuaan pertama tidak mempunyai kontraindikasi. Pengecualian adalah hipersensitiviti individu yang jarang berlaku terhadap komponen dalam komposisi. Tidak ada kesan sampingan dari penggunaan krim semasa mengandung dan menyusu.